Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Virserums Autoservice Kommanditbolag

Organisationsnummer

916423-9544

Telefon

0495-300 50

Adress

Askliden 7
570 80 Virserum

Antal ansvariga

2 st

Vad är Virserums Autoservice Kommanditbolag?

Virserums Autoservice Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bilverkstadsrörelse. Virserums Autoservice Kommanditbolag registrerades 1984-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Virserums Autoservice Kommanditbolag

Askliden 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Claus John Andersen 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Virserums Autoservice Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Eva Charlotte Andersen (63)

Komplementär

Claus John Andersen (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Virserums Autoservice Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Virserums Autoservice Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916423-9544
Firmanamn Virserums Autoservice Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-11-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Askliden 7
Postadress 570 80 Virserum
Säte Hultsfred, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-03-19
Firmanamn registrerat 1984-03-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-15
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bilverkstadsrörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Andersen, Claus John

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Virserums Autoservice Kommanditbolag

Virserums Autoservice Kommanditbolag registrerades 1984-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Virserums Autoservice Kommanditbolag är Eva Charlotte Andersen och komplementär är Claus John Andersen.

Virserums Autoservice Kommanditbolag har organisationsnummer 916423-9544. Virserums Autoservice Kommanditbolag har säte i Hultsfred. Det går bra att ta kontakt med Virserums Autoservice Kommanditbolag på telefonnummer 0495-300 50.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Askliden 7
570 80 Virserum
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress