Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Palmqvists Datautbildning Handelsbolag

Organisationsnummer

916423-5963

Telefon

-

Adress

Bjälbogatan 26
582 47 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Palmqvists Datautbildning Handelsbolag?

Palmqvists Datautbildning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Datautbildning, kursverksamhet, försäljning av datautrustning och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Palmqvists Datautbildning Handelsbolag

Bjälbogatan 26 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Billy Palmqvist 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Palmqvists Datautbildning Handelsbolag består av

Bolagsman

Billy Palmqvist (78)

Britta Palmqvist (77)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Palmqvists Datautbildning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Palmqvists Datautbildning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916423-5963
Firmanamn Palmqvists Datautbildning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-10-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bjälbogatan 26
Postadress 582 47 Linköping
Säte Västervik, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-05-26
Firmanamn registrerat 1983-05-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Datautbildning, kursverksamhet, försäljning av datautrustning och därmed förenlig verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Palmqvists Datautbildning Handelsbolag

Palmqvists Datautbildning Handelsbolag registrerades 1983-05-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Palmqvists Datautbildning Handelsbolag är Jarl Billy Palmqvist och Elsa Britta-Stina Palmqvist.

Palmqvists Datautbildning Handelsbolag har organisationsnummer 916423-5963. Palmqvists Datautbildning Handelsbolag har säte i Västervik. Det går bra att ta kontakt med Palmqvists Datautbildning Handelsbolag på adress Bjälbogatan 26, 582 47 Linköping.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MindArt AB, Ninnis Tapetserarverkstad & Design och BJÄRKA SÖDERGÅRD SAMFÄLLIGHETSFÖRENING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen