Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Siw-Ingrids Production Handelsbolag

Organisationsnummer

916423-3364

Telefon

0270-127 21

Adress

Ankarvägen 23
826 60 Söderhamn

Antal ansvariga

2 st

Vad är Siw-Ingrids Production Handelsbolag?

Siw-Ingrids Production Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av garner, konsthantverk och kolonialvaror samt därmed jämförlig verksamhet. Freelancejournalistik inklusive fotouppdrag samt reklamkonsultarbeten. Läs mer om Siw-Ingrids Production Handelsbolag

Ankarvägen 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Björn Ole Pettersson 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Siw-Ingrids Production Handelsbolag består av

Bolagsman

Björn Ole Pettersson (73)

Christoffer Pettersson (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Siw-Ingrids Production Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Siw-Ingrids Production Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916423-3364
Firmanamn Siw-Ingrids Production Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-04-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ankarvägen 23
Postadress 826 60 Söderhamn
Säte Söderhamn, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-11-02
Firmanamn registrerat 1987-11-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av garner, konsthantverk och kolonialvaror samt därmed jämförlig verksamhet. Freelancejournalistik inklusive fotouppdrag samt reklamkonsultarbeten
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Siw-Ingrids Production Handelsbolag

Siw-Ingrids Production Handelsbolag registrerades 1987-11-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Siw-Ingrids Production Handelsbolag är Björn Ole Pettersson och Christoffer Pettersson.

Siw-Ingrids Production Handelsbolag har organisationsnummer 916423-3364. Siw-Ingrids Production Handelsbolag har säte i Söderhamn. Det går bra att ta kontakt med Siw-Ingrids Production Handelsbolag på telefonnummer 0270-127 21.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Söderhamn.

Registrerat på adressen

Ankarvägen 23
826 60 Söderhamn
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: