Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag

Organisationsnummer

916423-2523

Telefon

0485-66 05 50

Adress

Elvägen 9
380 65 Degerhamn

Antal ansvariga

2 st

Vad är Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag?

Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Fastighetsmäkleri. Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag registrerades 1982-08-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag

Elvägen 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag består av

Bolagsman

Bror Nilsson (90)

Nilsson, Göta Elsie Maj-Britt

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916423-2523
Firmanamn Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-05-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Elvägen 9
Postadress 380 65 Degerhamn
Säte Kalmar, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1982-08-31
Firmanamn registrerat 1982-08-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-14
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsmäkleri
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag

Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag registrerades 1982-08-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag är och Bror Erik Jonny Nilsson.

Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag har organisationsnummer 916423-2523. Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag har säte i Kalmar. Det går bra att ta kontakt med Ostkustens Fastighetsbyrå Handelsbolag på telefonnummer 0485-66 05 50.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Elvägen 9
380 65 Degerhamn
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress