Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo

Organisationsnummer

916423-1590

Telefon

-

Adress

Runda Huset, Ringvägen 5
570 60 Ydre

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo?

Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med elektroniska utrustningar. Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo registrerades 1990-12-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo

Runda Huset, Ringvägen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo består av

Bolagsman

Mats Peter Karlsson (67)

Frejd, Anna Inga-Lill

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916423-1590
Firmanamn Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-08-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Runda Huset, Ringvägen 5
Postadress 570 60 Ydre
Säte Ydre, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1990-12-21
Firmanamn registrerat 1990-12-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-15
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
46521 - Partihandel med elektronikkomponenter
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med elektroniska utrustningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo

Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo registrerades 1990-12-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo är och Mats Peter Karlsson.

Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo har organisationsnummer 916423-1590. Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo har säte i Ydre. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Electronic-Larm i Österbymo på adress Runda Huset, Ringvägen 5, 570 60 Ydre.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Runda Huset, Ringvägen 5
570 60 Ydre
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress