Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag

Organisationsnummer

916422-6954

Adress

Box 77
385 03 Söderåkra

Antal ansvariga

2 st

Vad är Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag?

Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Begravningsbyrå. Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag registrerades 1981-06-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag består av

Bolagsman

Anders Johansson (75)

Marita Anna Birgitta Johansson (71)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916422-6954
Firmanamn Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-02-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 77
Postadress 385 03 Söderåkra
Säte Torsås, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-06-17
Firmanamn registrerat 1981-06-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-05-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96030 - Begravningsverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Begravningsbyrå
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag

Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag registrerades 1981-06-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag är Anders Johansson och Marita Anna Birgitta Johansson.

Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag har organisationsnummer 916422-6954. Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag har säte i Torsås. Det går bra att ta kontakt med Söderåkra Begravningsbyrå Handelsbolag på telefonnummer 0486-211 01.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Torsås.

Registrerat på adressen

Box 77
385 03 Söderåkra
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress