Bolagsfakta

Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag

Organisationsnummer

916422-6640

Telefon

-

Adress

Box 405
581 04 Linköping

Antal ansvariga

3 st

Vad är Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag?

Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, företagsförmedling och försäkringsagentur samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag består av

Bolagsman

Bo Rystadius (84)

Håkan Rystadius (57)

Annika Rystadius (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916422-6640
Firmanamn Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-08-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 405
Postadress 581 04 Linköping
Säte Kalmar, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-05-05
Firmanamn registrerat 1981-05-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, företagsförmedling och försäkringsagentur samt därmed förenlig verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Rystadius, Bo

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag

Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag registrerades 1981-05-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag har organisationsnummer 916422-6640. Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag har säte i Kalmar. Det går bra att ta kontakt med Mäklarpoolen i Kalmar län Handelsbolag på adress Box 405, 581 04 Linköping.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Gomér & Andersson Aktiebolag, Gomér & Andersson Fastigheter AB, Pantbanken i Linköping-Norrköping AB, Auktionshuset Gomér & Andersson AB, Mäklarpoolen i Östergötland AB, Anders Fastigheter i Moo AB och Mäklarpoolen i Östergötland Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen

Box 405
581 04 Linköping
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress