Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation

Organisationsnummer

916422-2540

Telefon

0499-221 95

Adress

Norra Bäckebo 110
384 93 Ålem

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation?

Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation är ett handelsbolag vars verksamhet är Snöröjning, skogskörning, grävningarbeten, snickeri- och husreparationer, bil- och maskinreparationer. Läs mer om Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation

Norra Bäckebo 110

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation består av

Bolagsman

Kjell Elvingsson (70)

Bill Elvingsson (67)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916422-2540
Firmanamn Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-06-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norra Bäckebo 110
Postadress 384 93 Ålem
Säte Mönsterås, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-03-31
Firmanamn registrerat 1980-03-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-09
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Snöröjning, skogskörning, grävningarbeten, snickeri- och husreparationer, bil- och maskinreparationer
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation

Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation registrerades 1980-03-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation är Kjell Börje Richard Elvingsson och Bill Arne Birger Elvingsson.

Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation har organisationsnummer 916422-2540. Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation har säte i Mönsterås. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Bröderna Elvingssons Maskinstation på telefonnummer 0499-221 95.

På samma adress finns även följande företag registrerat, ELVINGSSON, MAJ-BRITT.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mönsterås kommun.

Registrerat på adressen

Norra Bäckebo 110
384 93 Ålem
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: