Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fritidsservice Kommanditbolag

Organisationsnummer

916422-2193

Telefon

0480-137 97

Adress

Box 967
391 29 Kalmar

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fritidsservice Kommanditbolag?

Fritidsservice Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Husbyggnad, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom ekonomi administration och skatter samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Fritidsservice Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fritidsservice Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fritidsservice Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Ingrid Ellen Catharina Rosberg (76)

Komplementär

Gunnar Olof Magnus Munke (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fritidsservice Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fritidsservice Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916422-2193
Firmanamn Fritidsservice Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-11-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 967
Postadress 391 29 Kalmar
Säte Kalmar, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-02-14
Firmanamn registrerat 1980-02-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-14
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Husbyggnad, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom ekonomi administration och skatter samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Munke, Gunnar Olof Magnus

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fritidsservice Kommanditbolag

Fritidsservice Kommanditbolag registrerades 1980-02-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Fritidsservice Kommanditbolag är Ingrid Ellen Catharina Rosberg och komplementär är Gunnar Olof Magnus Munke.

Fritidsservice Kommanditbolag har organisationsnummer 916422-2193. Fritidsservice Kommanditbolag har säte i Kalmar. Det går bra att ta kontakt med Fritidsservice Kommanditbolag på telefonnummer 0480-137 97.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Fribokonsult Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kalmar.

Registrerat på adressen