Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag

Organisationsnummer

916421-7847

Telefon

0492-102 70

Adress

c/o Susanne Dunge
Kvillehult 123
598 91 Vimmerby

Antal ansvariga

3 st

Vad är Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag?

Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Tillverkning av form- och klippverktyg. Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag registrerades 1995-12-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag

Kvillehult 123

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Edvin Roland Forsberg (77)

Susanne Dunge (58)

Komplementär

Forsbergs Industriverktyg AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-7847
Firmanamn Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-06-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kvillehult 123
Postadress 598 91 Vimmerby
Säte Vimmerby, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1995-12-29
Firmanamn registrerat 1995-12-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillverkning av form- och klippverktyg
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag

Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag registrerades 1995-12-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag är Edvin Roland Forsberg och komplementär är Forsbergs Industriverktyg AB.

Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag har organisationsnummer 916421-7847. Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag har säte i Vimmerby. Det går bra att ta kontakt med Forsbergs Industriverktyg Kommanditbolag på telefonnummer 0492-102 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Forsbergs Industriverktyg AB och HD Teknikkonsult AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Vimmerby.

Registrerat på adressen

Kvillehult 123
598 91 Vimmerby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: