Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag

Organisationsnummer

916421-7375

Telefon

0492-810 52

Adress

Björksnäs, Björkhult
590 81 Gullringen

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag?

Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsulttjänster inom affärs- och företagsutveckling. Försäljning av administrativa tjänster och handel med hästar. Läs mer om Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag består av

Bolagsman

Jan-Erik Gutman (70)

Kristofer Gutman (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-7375
Firmanamn Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-12-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Björksnäs, Björkhult
Postadress 590 81 Gullringen
Säte Vimmerby, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1974-12-06
Firmanamn registrerat 1991-01-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulttjänster inom affärs- och företagsutveckling. Försäljning av administrativa tjänster och handel med hästar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag

Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag registrerades 1974-12-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag är Jan-Erik Gutman och Kristofer Jan Martin Gutman.

Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag har organisationsnummer 916421-7375. Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag har säte i Vimmerby. Det går bra att ta kontakt med Samhälls- & teknikutvecklarna SAMTEK handelsbolag på telefonnummer 0492-810 52.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Björksnäs, Björkhult
590 81 Gullringen
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress