Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag

Organisationsnummer

916421-5346

Telefon

0490-520 01

Adress

Sahultsvägen 14
593 73 Hjorted

Antal ansvariga

2 st

Vad är Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag?

Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handelsträdgård. Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag registrerades 1977-08-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag

Sahultsvägen 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag består av

Bolagsman

Gunnel Hagelin (69)

Roger Hagelin (63)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-5346
Firmanamn Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-09-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sahultsvägen 14
Postadress 593 73 Hjorted
Säte Västervik, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-08-24
Firmanamn registrerat 2001-10-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handelsträdgård
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag

Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag registrerades 1977-08-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag är Gunnel Else-Marie Hagelin och Roger Nils Gustav Hagelin.

Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag har organisationsnummer 916421-5346. Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag har säte i Västervik. Det går bra att ta kontakt med Hjorteds Handelsträdgård, Roger o Gunnel Hagelin Handelsbolag på telefonnummer 0490-520 01.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Hjorteds Handelsträdgård AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Västerviks kommun.

Registrerat på adressen

Sahultsvägen 14
593 73 Hjorted
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress