Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA

Organisationsnummer

916421-2533

Telefon

0491-916 51

Adress

Strandlyckevägen 8
570 90 Påskallavik

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA?

Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA är ett handelsbolag vars verksamhet är Elektrisk installations- och serviceverksamhet samt konstruktion, tillverkning och handel med inom branschen förekommande produkter ;. Läs mer om Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA

Strandlyckevägen 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA består av

Bolagsman

Berit Axi Barbro Karlsson (85)

Lars Göran Vidar Karlsson (83)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-2533
Firmanamn Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-12-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Strandlyckevägen 8
Postadress 570 90 Påskallavik
Säte Oskarshamn, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-05-17
Firmanamn registrerat 1976-05-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Elektrisk installations- och serviceverksamhet samt konstruktion, tillverkning och handel med inom branschen förekommande produkter ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA

Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA registrerades 1976-05-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA är Berit Axi Barbro Karlsson och Lars Göran Vidar Karlsson.

Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA har organisationsnummer 916421-2533. Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA har säte i Oskarshamn. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget PÅSKALLAVIKS ELEKTRISKA på telefonnummer 0491-916 51.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Oskarshamns kommun.

Registrerat på adressen

Strandlyckevägen 8
570 90 Påskallavik
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress