Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag

Organisationsnummer

916421-2194

Telefon

0492-510 79

Adress

Kvarntorpet
598 93 Vimmerby

Antal ansvariga

3 st

Vad är Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag?

Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet. Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag registrerades 1976-03-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag

Kvarntorpet

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Andersson (78)

Gun Andersson (75)

Peter Andersson (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-2194
Firmanamn Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-07-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kvarntorpet
Postadress 598 93 Vimmerby
Säte Hultsfred, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-03-29
Firmanamn registrerat 1976-03-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-14
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag

Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag registrerades 1976-03-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag har organisationsnummer 916421-2194. Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag har säte i Hultsfred. Det går bra att ta kontakt med Lars o Gun Anderssons Åkeri Handelsbolag på telefonnummer 0492-510 79.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ANDERSSON, LARS och Lars o Gun Andersson Åkeri AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hultsfreds kommun.

Registrerat på adressen

Kvarntorpet
598 93 Vimmerby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: