Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916421-1899

Telefon

0480-190 03

Adress

Södra vägen 62
392 45 Kalmar

Antal ansvariga

2 st

Vad är KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG?

KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Glasmästeri. KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG registrerades 1976-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG

Södra vägen 62 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Florins Eftr Sverige AB

PJN Sverige Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-1899
Firmanamn KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-01-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södra vägen 62
Postadress 392 45 Kalmar
Säte Kalmar, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-02-26
Firmanamn registrerat 1976-02-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-05-16
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Glasmästeri
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - 556186-2193 Florins Eftr Sverige AB

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG

KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG registrerades 1976-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG är Florins Eftr Sverige AB och PJN Sverige Aktiebolag.

KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916421-1899. KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG har säte i Kalmar. Det går bra att ta kontakt med KALMAR NYA GLASMÄSTERI HANDELSBOLAG på telefonnummer 0480-190 03.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Kalmargården 12 AB, Kalmargården 10 AB, Kalmargården 9 AB, Kalmargården 11 AB, Kalmargården AB, Kalmargården Holding AB, Kalmargården Projekt AB och Kalmargården Group AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kalmar.