Bolagsfakta

Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co

Organisationsnummer

916421-1600

Telefon

-

Adress

Fack 68
570 76 RUDA

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co?

Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co är ett handelsbolag vars verksamhet är Ytbehandling av möbler. Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co registrerades 1973-07-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co

Fack 68

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co består av

Bolagsman

Veine Nilsson (83)

Nilsson, Siv Inga-Lill Marianne

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916421-1600
Firmanamn Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs inledd 1986-03-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fack 68
Postadress 570 76 RUDA
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1973-07-16
Firmanamn registrerat 1973-07-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Ytbehandling av möbler
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co

Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co registrerades 1973-07-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co är och Bengt Veine Allan Nilsson.

Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co har organisationsnummer 916421-1600. Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Ruda Ytbehandling, Nilsson & Co på adress Fack 68, 570 76 RUDA.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Fack 68
570 76 RUDA
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress