Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ljungby Industrivärme Handelsbolag

Organisationsnummer

916420-9265

Telefon

-

Adress

c/o Sydkraft Aktiebolag
205 09 MALMÖ

Antal ansvariga

2 st

Vad är Ljungby Industrivärme Handelsbolag?

Ljungby Industrivärme Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Producera och distribuera värme till industrier inom sydvästra industriområdet i Ljungby kommun. Läs mer om Ljungby Industrivärme Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ljungby Industrivärme Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ljungby Industrivärme Handelsbolag består av

Bolagsman

E.ON Sverige Aktiebolag

Sydkraft Värme Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ljungby Industrivärme Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ljungby Industrivärme Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-9265
Firmanamn Ljungby Industrivärme Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation beslutad 1998-12-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress 205 09 MALMÖ
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-09-17
Firmanamn registrerat 1985-09-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Producera och distribuera värme till industrier inom sydvästra industriområdet i Ljungby kommun.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ljungby Industrivärme Handelsbolag

Ljungby Industrivärme Handelsbolag registrerades 1985-09-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Ljungby Industrivärme Handelsbolag är E.ON Sverige Aktiebolag och Sydkraft Värme Aktiebolag.

Ljungby Industrivärme Handelsbolag har organisationsnummer 916420-9265. Ljungby Industrivärme Handelsbolag. Det går bra att ta kontakt med Ljungby Industrivärme Handelsbolag på adress , 205 09 MALMÖ.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

205 09 MALMÖ
Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress