Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag

Organisationsnummer

916420-8978

Telefon

0372-440 80

Adress

Borsna
341 76 Ryssby

Antal ansvariga

2 st

Vad är B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag?

B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Byggnads- och konsultverksamhet inom byggbranschen. Läs mer om B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag

Borsna

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Britt Inger Viktoria Jensen (73)

Komplementär

Björn Johannes Jensen (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-8978
Firmanamn B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-05-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Borsna
Postadress 341 76 Ryssby
Säte Ljungby, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-08-12
Firmanamn registrerat 1985-08-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Byggnads- och konsultverksamhet inom byggbranschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Jensen, Björn Johannes

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag

B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag registrerades 1985-08-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag är Britt Inger Viktoria Jensen och komplementär är Björn Johannes Jensen.

B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag har organisationsnummer 916420-8978. B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag har säte i Ljungby. Det går bra att ta kontakt med B Jensens Byggnadsservice Kommanditbolag på telefonnummer 0372-440 80.

På samma adress finns även följande företag registrerat, B Jensens Byggnadsservice Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ljungby kommun.

Registrerat på adressen