Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag

Organisationsnummer

916420-8861

Telefon

-

Adress

c/o Anders Dahlkvist
Allévägen 10
269 36 Båstad

Antal ansvariga

2 st

Vad är Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag?

Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Byggnation och uthyrning av lägenheter och lokaler. Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag registrerades 2004-01-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag

Allévägen 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Axel Erik Anders Dahlkvist 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Axel Erik Anders Dahlkvist (75)

Komplementär

Urshults Fastighetsbolag AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-8861
Firmanamn Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-12-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Allévägen 10
Postadress 269 36 Båstad
Säte Tingsryd, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2004-01-16
Firmanamn registrerat 2004-01-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Byggnation och uthyrning av lägenheter och lokaler.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag

Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag registrerades 2004-01-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag är Axel Erik Anders Dahlkvist och komplementär är Urshults Fastighetsbolag AB.

Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag har organisationsnummer 916420-8861. Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag har säte i Tingsryd. Det går bra att ta kontakt med Urshults Fastighetsbolag Kommanditbolag på adress Allévägen 10, 269 36 Båstad.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Classic Massage Konsult, Urshults Fastighetsbolag AB och KV BOLLENS SAMFÄLLIGHETSFÖR.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Båstad.

Registrerat på adressen

Allévägen 10
269 36 Båstad
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: