Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson

Organisationsnummer

916420-7509

Telefon

0481-632 22

Adress

Tallberga
360 76 Älghult

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson?

Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson är ett handelsbolag vars verksamhet är Tillverkning och försäljning av glas. Läs mer om Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson

Tallberga

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Ulf Johansson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson består av

Bolagsman

Ulf Johansson (71)

Andreas Johansson (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-7509
Firmanamn Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-01-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tallberga
Postadress 360 76 Älghult
Säte Uppvidinge, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-01-16
Firmanamn registrerat 1985-01-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillverkning och försäljning av glas.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson

Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson registrerades 1985-01-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson är Ulf Harry Ingemar Johansson och Andreas Tomas Ulf Johansson.

Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson har organisationsnummer 916420-7509. Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson har säte i Uppvidinge. Det går bra att ta kontakt med Sjö-Hyttan Handelsbolag Älghult, Ulf Johansson på telefonnummer 0481-632 22.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Tallberga
360 76 Älghult
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress