Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad

Organisationsnummer

916420-5438

Telefon

070-693 67 54

Adress

Åkarvägen 8
342 33 Alvesta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad?

Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad är ett handelsbolag vars verksamhet är Schaktning och grävningsarbeten. Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad registrerades 1984-04-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad

Åkarvägen 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad består av

Bolagsman

Anders Gustav Torvald Johansson (72)

Yvonne Eva-Britt Johansson (69)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-5438
Firmanamn Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åkarvägen 8
Postadress 342 33 Alvesta
Säte Alvesta, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-04-10
Firmanamn registrerat 1984-04-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Schaktning och grävningsarbeten.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johansson, Anders Gustav Torvald

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad

Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad registrerades 1984-04-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad är Anders Gustav Torvald Johansson och Yvonne Eva-Britt Johansson.

Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad har organisationsnummer 916420-5438. Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad har säte i Alvesta. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Torvald Johanssons Entreprenad på telefonnummer 070-693 67 54.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alvesta.

Registrerat på adressen

Åkarvägen 8
342 33 Alvesta
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: