Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion

Organisationsnummer

916420-3813

Telefon

0477-160 00

Adress

Dång 1
362 93 Tingsryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion?

Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet avseende marknadsföring av mindre företag samt konstruktion av legoarbeten i plåt. Läs mer om Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion

Dång 1 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion består av

Bolagsman

Sonja Eva Helen Haglund Nilsson (79)

Jan Åke Nilsson (79)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-3813
Firmanamn Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-06-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Dång 1
Postadress 362 93 Tingsryd
Säte Tingsryd, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-10-26
Firmanamn registrerat 1983-10-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet avseende marknadsföring av mindre företag samt konstruktion av legoarbeten i plåt.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion

Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion registrerades 1983-10-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion är Sonja Eva Helen Haglund Nilsson och Jan Åke Nilsson.

Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion har organisationsnummer 916420-3813. Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion har säte i Tingsryd. Det går bra att ta kontakt med Dover Handelsbolag Konsult & Konstruktion på telefonnummer 0477-160 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ALFRED JOHANSSONS DONATIONSFOND, OSEENSKA STIFTELSEN och EMMA LOVISA BJÖRKLUNDS FOND.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Tingsryd.

Registrerat på adressen

Dång 1
362 93 Tingsryd
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: