Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag

Organisationsnummer

916420-2716

Telefon

0433-211 76

Adress

Mjärydsvägen 64
287 32 Strömsnäsbruk

Antal ansvariga

2 st

Vad är Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag?

Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Svets- och smidesverkstad med där tillhörande verksamhet. Läs mer om Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag

Mjärydsvägen 64

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Karl Erik Lennart Karlsson (81)

Styrelsen i Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Karl Erik Lennart Karlsson (81)

Komplementär

Anna Linnéa Karlsson (80)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916420-2716
Firmanamn Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-12-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Mjärydsvägen 64
Postadress 287 32 Strömsnäsbruk
Säte Markaryd, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-06-01
Firmanamn registrerat 1983-06-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Svets- och smidesverkstad med där tillhörande verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Karlsson, Anna Linnéa

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag

Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag registrerades 1983-06-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag är Karl Erik Lennart Karlsson och komplementär är Anna Linnéa Karlsson.

Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag har organisationsnummer 916420-2716. Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag har säte i Markaryd. Det går bra att ta kontakt med Strömsnäs Svets & Smide Kommanditbolag på telefonnummer 0433-211 76.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MARKARYDS SPF AVD 436 och STRÖMSNÄSBRUK/MARKARYDS HANDBOLLSKLUBB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Markaryd.

Registrerat på adressen

Mjärydsvägen 64
287 32 Strömsnäsbruk
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: