Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget BOKO

Organisationsnummer

916419-8146

Telefon

-

Adress

S Parkvägen 1
756 45 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget BOKO?

Handelsbolaget BOKO är ett handelsbolag vars verksamhet är Medicinsk konsultation, utveckling av medicinska behandlings- metoder, rådgivning inom ergonomi, miljöfrågor, utvinning av energi och utveckling av energiteknik. Läs mer om Handelsbolaget BOKO

S Parkvägen 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget BOKO.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget BOKO består av

Bolagsman

Carl Fredrik Roos (38)

Danielson, Bo-Christoffer Magnus

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget BOKO. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget BOKO

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916419-8146
Firmanamn Handelsbolaget BOKO
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress S Parkvägen 1
Postadress 756 45 Uppsala
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-12-16
Firmanamn registrerat 1981-12-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Medicinsk konsultation, utveckling av medicinska behandlings- metoder, rådgivning inom ergonomi, miljöfrågor, utvinning av energi och utveckling av energiteknik.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget BOKO

Handelsbolaget BOKO registrerades 1981-12-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget BOKO är och Carl Fredrik Magnus Roos.

Handelsbolaget BOKO har organisationsnummer 916419-8146. Handelsbolaget BOKO har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget BOKO på adress S Parkvägen 1, 756 45 Uppsala.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

S Parkvägen 1
756 45 Uppsala
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress