Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget South East Asia Consulting

Organisationsnummer

916419-5597

Telefon

0485-356 65

Adress

Slånbärsvägen 4
386 90 Färjestaden

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget South East Asia Consulting?

Handelsbolaget South East Asia Consulting är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsult- och förmedlingsverksamhet med speciell inriktning på sydost och ostasien. Import och försäljning av batikkonstverk, dukar, tyger samt presentartiklar, konsthantverk och ädelstenar ;. Läs mer om Handelsbolaget South East Asia Consulting

Slånbärsvägen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget South East Asia Consulting.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget South East Asia Consulting består av

Bolagsman

Ulf Grönqvist (65)

Helén Grönqvist (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget South East Asia Consulting. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget South East Asia Consulting

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916419-5597
Firmanamn Handelsbolaget South East Asia Consulting
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Slånbärsvägen 4
Postadress 386 90 Färjestaden
Säte Mörbylånga, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-10-21
Firmanamn registrerat 1985-10-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsult- och förmedlingsverksamhet med speciell inriktning på sydost och ostasien. Import och försäljning av batikkonstverk, dukar, tyger samt presentartiklar, konsthantverk och ädelstenar ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Grönqvist, Ulf Birger

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget South East Asia Consulting

Handelsbolaget South East Asia Consulting registrerades 1985-10-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget South East Asia Consulting är Ulf Birger Grönqvist och Eva Helén Grönqvist.

Handelsbolaget South East Asia Consulting har organisationsnummer 916419-5597. Handelsbolaget South East Asia Consulting har säte i Mörbylånga. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget South East Asia Consulting på telefonnummer 0485-356 65.

På samma adress finns även följande företag registrerat, FPM - Fish Processing Machine AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Mörbylånga.

Registrerat på adressen

Slånbärsvägen 4
386 90 Färjestaden
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: