Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri

Organisationsnummer

916419-3568

Telefon

0470-350 92

Adress

Kärr
360 44 Ingelstad

Antal ansvariga

3 st

Vad är Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri?

Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel med transporter avseende skogsprodukter. Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri registrerades 1993-08-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri består av

Kommanditdelägare

Stig Gustaf Tommy Fransson (72)

Tomas Bertil Stefan Fransson (54)

Komplementär

Aktiebolaget Bröderna Franssons Skog & Åkeri

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916419-3568
Firmanamn Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2021-12-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kärr
Postadress 360 44 Ingelstad
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1993-08-26
Firmanamn registrerat 1993-08-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-05-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med transporter avseende skogsprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - 556267-8309 Aktiebolaget Bröderna Franssons Skog & Åkeri

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri

Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri registrerades 1993-08-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri är Stig Gustaf Tommy Fransson och komplementär är Aktiebolaget Bröderna Franssons Skog & Åkeri.

Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri har organisationsnummer 916419-3568. Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri på telefonnummer 0470-350 92.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Kärr
360 44 Ingelstad

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Kommanditbolaget Bröderna Franssons Åkeri Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress