Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag

Organisationsnummer

916419-0515

Telefon

070-688 10 91

Adress

Box 117
360 10 Ryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag?

Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Golv- och byggservice. Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag registrerades 1978-12-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag består av

Bolagsman

Bengt Svensson (69)

Svensson, Stig Herman

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916419-0515
Firmanamn Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-12-27
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 117
Postadress 360 10 Ryd
Säte Tingsryd, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-12-12
Firmanamn registrerat 1978-12-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Golv- och byggservice.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag

Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag registrerades 1978-12-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag är Stig Herman Svensson och Bengt Yngve Svensson.

Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag har organisationsnummer 916419-0515. Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag har säte i Tingsryd. Det går bra att ta kontakt med Bröderna Svenssons Golv och Byggservice, Handelsbolag på telefonnummer 070-688 10 91.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 117
360 10 Ryd
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress