Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa

Organisationsnummer

916418-9137

Telefon

0470-312 65

Adress

Lockarör 1
362 52 Jät

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa?

Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa är ett handelsbolag vars verksamhet är Husbyggnation och fasadrenovering. Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa registrerades 1978-03-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa

Lockarör 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa består av

Bolagsman

Stig Åke Bertil Wernersson (73)

Kjell Tomas Andersson (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-9137
Firmanamn Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-11-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lockarör 1
Postadress 362 52 Jät
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-03-07
Firmanamn registrerat 1978-03-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Husbyggnation och fasadrenovering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa

Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa registrerades 1978-03-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa är Stig Åke Bertil Wernersson och Kjell Tomas Andersson.

Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa har organisationsnummer 916418-9137. Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolag Byggnadsfirma By - Fa på telefonnummer 0470-312 65.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Lockarör 1
362 52 Jät
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress