Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Lundin och Johansson

Organisationsnummer

916418-5051

Telefon

-

Adress

Notstigen 30
341 35 Ljungby

Antal ansvariga

3 st

Vad är Handelsbolaget Lundin och Johansson?

Handelsbolaget Lundin och Johansson är ett handelsbolag vars verksamhet är Möbelsnickeri, båtsnickeri samt handel med möbler och båtar med tillbehör. Läs mer om Handelsbolaget Lundin och Johansson

Notstigen 30

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Lundin och Johansson.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Lundin och Johansson. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Lundin och Johansson

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-5051
Firmanamn Handelsbolaget Lundin och Johansson
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-06-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Notstigen 30
Postadress 341 35 Ljungby
Säte Ljungby, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-04-23
Firmanamn registrerat 1975-04-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Möbelsnickeri, båtsnickeri samt handel med möbler och båtar med tillbehör.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Johansson, Kjell Bengt Göran
  • - Lundin Johansson, Britt Ingeborg

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Lundin och Johansson

Handelsbolaget Lundin och Johansson registrerades 1975-04-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Handelsbolaget Lundin och Johansson har organisationsnummer 916418-5051. Handelsbolaget Lundin och Johansson har säte i Ljungby. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Lundin och Johansson på adress Notstigen 30, 341 35 Ljungby.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ljungby.

Registrerat på adressen

Notstigen 30
341 35 Ljungby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: