Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag

Organisationsnummer

916418-4732

Telefon

0470-75 60 01

Adress

Olofshylte Kvarnholmen
342 53 Lönashult

Antal ansvariga

2 st

Vad är Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag?

Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Byggnadsfirma. Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag registrerades 1975-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag

Olofshylte Kvarnholmen

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag består av

Bolagsman

Monica Anne-Kristine Gunnarsson (73)

Gunnarsson, Kjell Arne Ingvar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-4732
Firmanamn Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-09-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Olofshylte Kvarnholmen
Postadress 342 53 Lönashult
Säte Alvesta, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-03-19
Firmanamn registrerat 1975-03-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Byggnadsfirma.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag

Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag registrerades 1975-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag är Kjell Arne Ingvar Gunnarsson och Monica Anne-Kristine Gunnarsson.

Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag har organisationsnummer 916418-4732. Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag har säte i Alvesta. Det går bra att ta kontakt med Byggnadsfirma Arne Gunnarsson, Handelsbolag på telefonnummer 0470-75 60 01.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alvesta kommun.

Registrerat på adressen

Olofshylte Kvarnholmen
342 53 Lönashult
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress