Bolagsfakta

Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag

Organisationsnummer

916418-4138

Telefon

-

Adress

Östra Storgatan 21
293 34 OLOFSTRÖM

Antal ansvariga

2 st

Vad är Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag?

Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Bageri- och konditoriverksamhet. Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag registrerades 1976-02-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag

Östra Storgatan 21

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag består av

Bolagsman

Birgitta Rundqvist (73)

Roland Rundqvist (73)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-4138
Firmanamn Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs inledd 2001-01-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Östra Storgatan 21
Postadress 293 34 OLOFSTRÖM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-02-11
Firmanamn registrerat 1994-01-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bageri- och konditoriverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag

Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag registrerades 1976-02-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag är Gunhild Birgitta Rundqvist och Roland Elving Krister Rundqvist.

Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag har organisationsnummer 916418-4138. Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag. Det går bra att ta kontakt med Rolands Konditori & Bageri Handelsbolag på adress Östra Storgatan 21, 293 34 OLOFSTRÖM.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Olofström.

Registrerat på adressen

Östra Storgatan 21
293 34 OLOFSTRÖM
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress