Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Råstorps Maskin Handelsbolag

Organisationsnummer

916418-3411

Telefon

0433-140 53

Adress

Råstorp
285 93 Markaryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Råstorps Maskin Handelsbolag?

Råstorps Maskin Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Legotillverkning i metall, maskinkonstruktioner samt reparationer av maskiner och fordon inom bygg och anläggning, samt idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Råstorps Maskin Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Råstorps Maskin Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Råstorps Maskin Handelsbolag består av

Bolagsman

Karl Axel Birger Johansson (85)

Johansson, Ingrid Anita

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Råstorps Maskin Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Råstorps Maskin Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-3411
Firmanamn Råstorps Maskin Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-12-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Råstorp
Postadress 285 93 Markaryd
Säte Markaryd, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-04-07
Firmanamn registrerat 1997-03-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-09-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
33120 - Reparation av maskiner
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Legotillverkning i metall, maskinkonstruktioner samt reparationer av maskiner och fordon inom bygg och anläggning, samt idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johansson, Karl Axel Birger

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Råstorps Maskin Handelsbolag

Råstorps Maskin Handelsbolag registrerades 1976-04-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Råstorps Maskin Handelsbolag är och Karl Axel Birger Johansson.

Råstorps Maskin Handelsbolag har organisationsnummer 916418-3411. Råstorps Maskin Handelsbolag har säte i Markaryd. Det går bra att ta kontakt med Råstorps Maskin Handelsbolag på telefonnummer 0433-140 53.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Gränsbygdens Köpcentrum Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Markaryds kommun.

Registrerat på adressen

Råstorp
285 93 Markaryd