Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co

Organisationsnummer

916418-3130

Telefon

-

Adress

c/o Sigge Johansson
S:t Knuts torg 12
211 57 Malmö

Antal ansvariga

3 st

Vad är Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co?

Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co är ett handelsbolag vars verksamhet är Kafé och gatukök och därmed förenlig verksamhet. Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co registrerades 1972-07-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co

S:t Knuts torg 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co består av

Bolagsman

Johansson, Stig Torsten Alvar

Johansson, Torsten Magnus

Johansson, Trond Alvar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-3130
Firmanamn Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress S:t Knuts torg 12
Postadress 211 57 Malmö
Säte Älmhult, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1972-07-12
Firmanamn registrerat 1972-07-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Kafé och gatukök och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johansson, Stig Torsten Alvar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co

Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co registrerades 1972-07-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co har organisationsnummer 916418-3130. Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co har säte i Älmhult. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Bistro, Johansson & Co på adress S:t Knuts torg 12, 211 57 Malmö.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Bostadsrättsföreningen Gordion i Malmö.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

S:t Knuts torg 12
211 57 Malmö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress