Bolagsfakta

Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal

Organisationsnummer

916418-1472

Telefon

-

Adress

c/o Thomas Seth
Kämpegatan 4
341 38 Ljungby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal?

Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal är ett handelsbolag vars verksamhet är Matservering. Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal registrerades 1981-11-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal

Kämpegatan 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal består av

Bolagsman

Annika Seth Obitz (69)

Seth, Tomas Ragnar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-1472
Firmanamn Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2015-11-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kämpegatan 4
Postadress 341 38 Ljungby
Säte Ljungby, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-11-16
Firmanamn registrerat 1981-11-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-30
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Matservering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal

Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal registrerades 1981-11-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal är Tomas Ragnar Seth och Annika Margareta Seth Obitz.

Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal har organisationsnummer 916418-1472. Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal har säte i Ljungby. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Thomas Seth Wascators Personal- matsal på adress Kämpegatan 4, 341 38 Ljungby.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Kämpegatan 4
341 38 Ljungby
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress