Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ljungby Maskin Handelsbolag

Organisationsnummer

916418-1282

Telefon

0372-252 00

Adress

Box 314
341 26 Ljungby

Antal ansvariga

4 st

Vad är Ljungby Maskin Handelsbolag?

Ljungby Maskin Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med maskiner. Ljungby Maskin Handelsbolag registrerades 1981-12-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Ljungby Maskin Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Rune Lennart Andersson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ljungby Maskin Handelsbolag består av

Bolagsman

Rune Lennart Andersson (82)

Svea Louise Gunnilla Andersson (77)

R Andersson Maskin AB

Laik AB

Revisor för bolaget

Revisor

Patrik Hansén (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ljungby Maskin Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Ljungby Maskin Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-1282
Firmanamn Ljungby Maskin Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-01-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 314
Postadress 341 26 Ljungby
Säte Ljungby, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-12-10
Firmanamn registrerat 1981-12-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-10-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
64993 - Förvaltning av och handel med värdepapper för en begränsad och sluten krets av ägare
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med maskiner.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ljungby Maskin Handelsbolag

Ljungby Maskin Handelsbolag registrerades 1981-12-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Ljungby Maskin Handelsbolag har organisationsnummer 916418-1282. Ljungby Maskin Handelsbolag har säte i Ljungby. Det går bra att ta kontakt med Ljungby Maskin Handelsbolag på telefonnummer 0372-252 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ljungby Maskin AB, Savior AB, R Andersson Maskin AB och Ljungby Finans Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ljungby.