Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson

Organisationsnummer

916418-0847

Telefon

0372-816 57

Adress

Fågelsångsvägen 47
341 42 Ljungby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson?

Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson är ett handelsbolag vars verksamhet är Murningsverksamhet. Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson registrerades 1975-11-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson

Fågelsångsvägen 47

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson består av

Bolagsman

Göran Ture Bertil Johansson (71)

Eva Gudrun Margit Johansson (69)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916418-0847
Firmanamn Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-07-19
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fågelsångsvägen 47
Postadress 341 42 Ljungby
Säte Ljungby, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-11-12
Firmanamn registrerat 1975-11-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-14
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Murningsverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johansson, Göran Ture Bertil

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson

Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson registrerades 1975-11-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson är Göran Ture Bertil Johansson och Eva Gudrun Margit Johansson.

Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson har organisationsnummer 916418-0847. Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson har säte i Ljungby. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Ljungbymurarna, Johansson & Johansson på telefonnummer 0372-816 57.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ljungby.

Registrerat på adressen

Fågelsångsvägen 47
341 42 Ljungby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: