Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag

Organisationsnummer

916417-6407

Telefon

0370-227 80

Adress

Ågatan 15
330 33 Hillerstorp

Antal ansvariga

3 st

Vad är Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag?

Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Auktioner och bouppteckningar. Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag registrerades 1981-08-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag

Ågatan 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag består av

Bolagsman

Gunvor Märta Petersson (81)

Dorit Agneta Filipsson (76)

Petersson, Kenneth Roland Folke

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916417-6407
Firmanamn Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ågatan 15
Postadress 330 33 Hillerstorp
Säte Gnosjö, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-08-21
Firmanamn registrerat 1981-08-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-15
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Auktioner och bouppteckningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag

Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag registrerades 1981-08-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag har organisationsnummer 916417-6407. Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag har säte i Gnosjö. Det går bra att ta kontakt med Finnvedens Auktionsfirma Handelsbolag på telefonnummer 0370-227 80.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Ågatan 15
330 33 Hillerstorp
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress