Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag

Organisationsnummer

916417-5706

Telefon

0383-810 48

Adress

Kullebo Kvarn 6
364 33 Åseda

Antal ansvariga

2 st

Vad är Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag?

Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med trä- och byggnadsvaror. Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag registrerades 1981-06-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag

Kullebo Kvarn 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Monica Johansson 25-50%
Patrik Johansson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag består av

Bolagsman

Patrik Johansson (57)

Bengtsson, Bengt Olov Ingvar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916417-5706
Firmanamn Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-06-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kullebo Kvarn 6
Postadress 364 33 Åseda
Säte Vetlanda, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-06-17
Firmanamn registrerat 1981-06-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med trä- och byggnadsvaror.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag

Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag registrerades 1981-06-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag är och Claes Patrik Staffan Johansson.

Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag har organisationsnummer 916417-5706. Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag har säte i Vetlanda. Det går bra att ta kontakt med Ingvar Bengtssons Trävaruaffär Handelsbolag på telefonnummer 0383-810 48.

På samma adress finns även följande företag registrerade, BoxMix AB, JOHANSSON, PATRIK, JOHANSSON, MONICA och VIGOTTEN OCH LILLESJÖNS FISKEVÅRDSOMRÅDE.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Vetlanda kommun.

Registrerat på adressen