Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag

Organisationsnummer

916417-1077

Telefon

0371-137 47

Adress

c/o Solingen Agentur Ab
Industrivägen 21
302 41 Halmstad

Antal ansvariga

2 st

Vad är JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag?

JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med och service av radio och TV. JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag registrerades 1980-06-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag

Industrivägen 21

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Marianne Möller Andersson (70)

Åke Andersson (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916417-1077
Firmanamn JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Industrivägen 21
Postadress 302 41 Halmstad
Säte Gislaved, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-06-25
Firmanamn registrerat 1996-03-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med och service av radio och TV
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag

JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag registrerades 1980-06-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag är Eva Marianne Möller Andersson och Åke Anders Ingemar Andersson.

JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag har organisationsnummer 916417-1077. JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag har säte i Gislaved. Det går bra att ta kontakt med JÅJ Teknisk Konsult Handelsbolag på telefonnummer 0371-137 47.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Prospectum Aktiebolag, XL Tryck AB, Butiksfixaren i Sverige AB, ButiksSpecialisten i Sverige AB, ButiksGruppen i Norden AB, Must Holding AB, Support Office i Halmstad AB och MontageExperten i Sverige AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Halmstad.

Registrerat på adressen