Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag

Organisationsnummer

916416-0369

Telefon

036-37 88 88

Adress

Box 78
564 22 Bankeryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag?

Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Programmering, systemering och skrivmaskinutskriftsarbeten inom området administrativ databehandling. Läs mer om Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag består av

Bolagsman

Siv Linnéa Aldenbrink (70)

Johan Aldenbrink (44)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916416-0369
Firmanamn Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-07-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 78
Postadress 564 22 Bankeryd
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1974-11-26
Firmanamn registrerat 1974-11-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Programmering, systemering och skrivmaskinutskriftsarbeten inom området administrativ databehandling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag

Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag registrerades 1974-11-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag är Siv Linnéa Aldenbrink och Bengt Johan Aldenbrink.

Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag har organisationsnummer 916416-0369. Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag har säte i Jönköping. Det går bra att ta kontakt med Aljo-Data, Aljo ADB-System Handelsbolag på telefonnummer 036-37 88 88.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aljo-Data AB, Ideella föreningen Jönköpings Posthistoriska Förening med firma Jönköpings Posthistoriska Förenings Förlag, Collecting Concept Handelsbolag Ortstämpelsamlarna, Handelsbolaget Wetterbygdens Fönsterputs, Aldenbrink & Fransson och Samlamera Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Jönköping.