Bolagsfakta

Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag

Organisationsnummer

916415-5328

Telefon

-

Adress

Lekstigen 12
561 39 Huskvarna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag?

Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Installations- och handelsrörelse. Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag registrerades 1976-04-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag

Lekstigen 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag består av

Bolagsman

Olle Karl Bertil Jönsson (76)

Eva Anne-Marie Jönsson (73)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916415-5328
Firmanamn Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2015-12-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lekstigen 12
Postadress 561 39 Huskvarna
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-04-21
Firmanamn registrerat 1976-04-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Installations- och handelsrörelse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag

Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag registrerades 1976-04-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag är Olle Karl Bertil Jönsson och Eva Anne-Marie Jönsson.

Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag har organisationsnummer 916415-5328. Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag har säte i Jönköping. Det går bra att ta kontakt med Rör Olle VVSinstallationer Handelsbolag på adress Lekstigen 12, 561 39 Huskvarna.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Lekstigen 12
561 39 Huskvarna
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress