Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor

Organisationsnummer

916415-4016

Telefon

-

Adress

Box 92
335 00 GNOSJÖ

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor?

Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av bensin och oljor. Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor registrerades 1976-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor består av

Bolagsman

Olofssons & Engman Bensinstation Aktiebolag

L E Engman Bensin Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916415-4016
Firmanamn Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation beslutad 2012-06-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 92
Postadress 335 00 GNOSJÖ
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-02-09
Firmanamn registrerat 1976-02-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av bensin och oljor.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor

Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor registrerades 1976-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor är Olofssons & Engman Bensinstation Aktiebolag och L E Engman Bensin Aktiebolag.

Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor har organisationsnummer 916415-4016. Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor på adress Box 92, 335 00 GNOSJÖ.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 92
335 00 GNOSJÖ

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Handelsbolaget Olofsson & Engman, Bensin och Oljor Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress