Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag

Organisationsnummer

916414-6988

Telefon

013-21 25 00

Adress

Alkottsgatan 19
590 49 Vikingstad

Antal ansvariga

1 st

Vad är Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag?

Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fastighetsförvaltning med transporter, flyttningar, städning, magasinering samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av bilar och pooler. Läs mer om Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag

Alkottsgatan 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Gilbert Andersson (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916414-6988
Firmanamn Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-06-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Alkottsgatan 19
Postadress 590 49 Vikingstad
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-06-05
Firmanamn registrerat 1996-04-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
81100 - Fastighetsrelaterade stödtjänster
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförvaltning med transporter, flyttningar, städning, magasinering samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av bilar och pooler.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Uppgift om firmateckning saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag

Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag registrerades 1981-06-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag är Hans Gustav Gilbert Andersson.

Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag har organisationsnummer 916414-6988. Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag på telefonnummer 013-21 25 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen

Alkottsgatan 19
590 49 Vikingstad

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Stadsbudskåren i Linköping Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress