Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Porsmarker Konsult Kommanditbolag

Organisationsnummer

916414-3837

Telefon

070-288 18 80

Adress

Gränsliden 106
582 74 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Porsmarker Konsult Kommanditbolag?

Porsmarker Konsult Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Äga och förvalta fast och lös egendom och därmed sammanhängande verksamhet samt redovisningsbyrå och fastighetsmäkleri och konsulttjänster inom redovisningsområdet och att vara verksam som ekonomichef'controller. Förmedling av företag och organisationer. Läs mer om Porsmarker Konsult Kommanditbolag

Gränsliden 106

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Porsmarker Konsult Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Porsmarker Konsult Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Mona Fredriksson (52)

Komplementär

Hans Porsmarker (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Porsmarker Konsult Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Porsmarker Konsult Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916414-3837
Firmanamn Porsmarker Konsult Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-02-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gränsliden 106
Postadress 582 74 Linköping
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-01-09
Firmanamn registrerat 2007-09-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Äga och förvalta fast och lös egendom och därmed sammanhängande verksamhet samt redovisningsbyrå och fastighetsmäkleri och konsulttjänster inom redovisningsområdet och att vara verksam som ekonomichef'controller. Förmedling av företag och organisationer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Porsmarker Konsult Kommanditbolag

Porsmarker Konsult Kommanditbolag registrerades 1981-01-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Porsmarker Konsult Kommanditbolag är Mona Anna-Britta Fredriksson och komplementär är Hans Bertil Porsmarker.

Porsmarker Konsult Kommanditbolag har organisationsnummer 916414-3837. Porsmarker Konsult Kommanditbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med Porsmarker Konsult Kommanditbolag på telefonnummer 070-288 18 80.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen

Gränsliden 106
582 74 Linköping
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress