Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik

Organisationsnummer

916413-1360

Telefon

-

Adress

Hyddmarksgatan 29
591 70 Motala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik?

Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik är ett handelsbolag vars verksamhet är Tandläkarpraktik. Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik registrerades 1978-05-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik

Hyddmarksgatan 29

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik består av

Bolagsman

Anne Krejci (79)

Josef Krejci (78)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916413-1360
Firmanamn Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-10-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hyddmarksgatan 29
Postadress 591 70 Motala
Säte Motala, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-05-12
Firmanamn registrerat 1978-05-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tandläkarpraktik.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik

Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik registrerades 1978-05-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik är Anezka Anne Krejci och Josef Krejci.

Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik har organisationsnummer 916413-1360. Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik har säte i Motala. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Josef Krejci Tandläkarpraktik på adress Hyddmarksgatan 29, 591 70 Motala.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Motala.

Registrerat på adressen

Hyddmarksgatan 29
591 70 Motala
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: