Bolagsfakta

Herrfriseringen Saxen Handelsbolag

Organisationsnummer

916413-0230

Telefon

013-12 32 01

Adress

Nya Tanneforsvägen 72
582 52 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Herrfriseringen Saxen Handelsbolag?

Herrfriseringen Saxen Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Herrfrisering. Herrfriseringen Saxen Handelsbolag registrerades 1970-05-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Herrfriseringen Saxen Handelsbolag

Nya Tanneforsvägen 72

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Herrfriseringen Saxen Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Herrfriseringen Saxen Handelsbolag består av

Bolagsman

Tommy Westberg (71)

Elisabeth Westberg (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Herrfriseringen Saxen Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Herrfriseringen Saxen Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916413-0230
Firmanamn Herrfriseringen Saxen Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2015-12-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nya Tanneforsvägen 72
Postadress 582 52 Linköping
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1970-05-08
Firmanamn registrerat 1970-05-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-11-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Herrfrisering.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Westberg, Tommy Claes Gösta

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Herrfriseringen Saxen Handelsbolag

Herrfriseringen Saxen Handelsbolag registrerades 1970-05-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Herrfriseringen Saxen Handelsbolag är Tommy Claes Gösta Westberg och Elisabeth Rosa Christina Westberg.

Herrfriseringen Saxen Handelsbolag har organisationsnummer 916413-0230. Herrfriseringen Saxen Handelsbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med Herrfriseringen Saxen Handelsbolag på telefonnummer 013-12 32 01.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Nya Tanneforsvägen 72
582 52 Linköping
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress