Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag

Organisationsnummer

916412-3078

Telefon

070-611 32 98

Adress

c/o Anders Hamrén-Larsson
Katterumsvägen 81
602 10 Norrköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag?

Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsulttjänster för försäljning av utrustning för säker ström- försörjning till datorer och känslig elektronikutrustning. Konsulttjänster och försäljning av produkter inom databranschen, solarietjänster och produkter för solarieverksamhet. Äga och förvalta fastigheter. Läs mer om Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag

Katterumsvägen 81

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag består av

Bolagsman

Anders Hamrén-Larsson (71)

Maria Eriksson (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-3078
Firmanamn Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-12-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Katterumsvägen 81
Postadress 602 10 Norrköping
Säte Norrköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-03-26
Firmanamn registrerat 1994-01-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulttjänster för försäljning av utrustning för säker ström- försörjning till datorer och känslig elektronikutrustning. Konsulttjänster och försäljning av produkter inom databranschen, solarietjänster och produkter för solarieverksamhet. Äga och förvalta fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Hamrén-Larsson, Anders Gustav

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag

Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag registrerades 1976-03-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag är Anders Gustav Hamrén-Larsson och Elin Maria Eriksson.

Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag har organisationsnummer 916412-3078. Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag har säte i Norrköping. Det går bra att ta kontakt med Konsultfirma Hamrén-Larsson Handelsbolag på telefonnummer 070-611 32 98.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Marknadskonsult Hamrén-Larsson AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrköping.

Registrerat på adressen

Katterumsvägen 81
602 10 Norrköping