Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag

Organisationsnummer

916412-1692

Telefon

-

Adress

Bjelkegatan 12 E
614 00 SÖDERKÖPING

Antal ansvariga

2 st

Vad är Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag?

Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bensinstationsrörelse och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag

Bjelkegatan 12 E

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Ulf Lennart Jonsson (66)

Komplementär

Ulf Jonsson Service AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-1692
Firmanamn Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Likvidation beslutad 1996-09-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bjelkegatan 12 E
Postadress 614 00 SÖDERKÖPING
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-01-09
Firmanamn registrerat 1993-01-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-04-10
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bensinstationsrörelse och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av komplementären.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag

Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag registrerades 1987-01-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag är Ulf Lennart Jonsson och komplementär är Ulf Jonsson Service AB.

Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag har organisationsnummer 916412-1692. Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag. Det går bra att ta kontakt med Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag på adress Bjelkegatan 12 E, 614 00 SÖDERKÖPING.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Bjelkegatan 12 E
614 00 SÖDERKÖPING

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Jonssons Mack i Söderköping Kommanditbolag Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress