Bolagsfakta

DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag

Organisationsnummer

916412-0256

Telefon

-

Adress

Mästermansgatan 80
603 75 Norrköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag?

DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Designverksamhet. DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag registrerades 1975-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag

Mästermansgatan 80

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag består av

Bolagsman

Josef Ivo Kosek (86)

Helena Kosek (85)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-0256
Firmanamn DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-01-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Mästermansgatan 80
Postadress 603 75 Norrköping
Säte Norrköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-07-25
Firmanamn registrerat 1975-07-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Designverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag

DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag registrerades 1975-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag är Josef Ivo Kosek och Helena Kosek.

DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag har organisationsnummer 916412-0256. DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag har säte i Norrköping. Det går bra att ta kontakt med DESIGN STUDIO KOSEK - Handelsbolag på adress Mästermansgatan 80, 603 75 Norrköping.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrköping.

Registrerat på adressen

Mästermansgatan 80
603 75 Norrköping
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress