Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag

Organisationsnummer

916412-0231

Telefon

011-14 93 10

Adress

Fjärilsgatan 31
603 61 Norrköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag?

Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Trädgårdsmästeri. Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag registrerades 1975-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag

Fjärilsgatan 31

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Kerstin Gerti Margareta Friis (80)

Komplementär

Lars Thomas Friis (76)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-0231
Firmanamn Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-12-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fjärilsgatan 31
Postadress 603 61 Norrköping
Säte Norrköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-07-25
Firmanamn registrerat 1975-07-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Trädgårdsmästeri.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag

Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag registrerades 1975-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag är Kerstin Gerti Margareta Friis och komplementär är Lars Thomas Friis.

Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag har organisationsnummer 916412-0231. Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag har säte i Norrköping. Det går bra att ta kontakt med Åkerlidens Handelsträdgård Friis Kommanditbolag på telefonnummer 011-14 93 10.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrköping.

Registrerat på adressen

Fjärilsgatan 31
603 61 Norrköping
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress